Brussels World Trade center
 

Appartementen en studio's

met het comfort van thuis

 
 

Appartement type 3

Grote appartementen (75 m²) met terras (20 m²) en 2 slaapkamers waarvan een met dubbel bed (elk 200 x 90cm), de bedden kunnen niet gescheiden worden van elkaar. In de kamer ernaast is een groot bed beschikbaar (200 x 140) Een deur scheidt beide kamers. De appartementen zijn voorzien van een badkamer met toilet, bad of douche. Elk appartement heeft zijn eigen zeer goed uitgeruste keuken met kookfornuis op gas, koelkast, combi - microgolf, traditionele convectieoven, koffiezet, toaster, afwasmachine, borden, bestek etc…

De appartementen hebben dubbele beglazing, en zijn voorzien van conventionele verwarming alsook van airconditioning.

Een computer met een gratis internetverbinding, kabel TV, DVD + home cinema evenals een stereo installatie maken deel uit van de inrichting. Wasmachine en condensatie droger zijn beschikbaar in het appartement. Lakens, handdoeken, strijkplank en strijkijzer ter beschikking.

Het verbruik van gas, water en elektriciteit zijn inbegrepen in de prijs tot een bedrag van 15 euro/week/persoon, meerverbruik is als supplement betaalbaar.

Geschikt voor een verblijf van 1 tot 4 personen. (nota indien 3 of 4: gezien de situatie van de bedden lijkt het aangewezen dat de personen elkaar kennen)

vorige - volgende

Foto's
360°view
     
Dynamic Office 2009 - Terms and conditions -Huurmodel