Beurs van Brussel
 

Appartementen en studio's

met het comfort van thuis

 
 

Appartement type 5

Groot appartement duplex met 2 slaapkamers (115 m²) elk met een dubbel bed (elk 200 x 90cm), de bedden kunnen niet gescheiden worden van elkaar. Een deur scheidt de beide verdiepen. Het appartement is voorzien van twee badkamers met toilet, en douche beneden, toilet, bad en douche boven. Het heeft zijn eigen zeer goed uitgeruste keuken met kookfornuis op gas, koelkast, combi - microgolf, traditionele convectieoven, koffiezet, toaster, keukenrobot, afwasmachine, borden, bestek etc…

De appartementen hebben dubbele beglazing, en zijn voorzien van conventionele verwarming alsook van airconditioning.

Een computer met een gratis internetverbinding, kabel TV, DVD + home cinema evenals een stereo installatie maken deel uit van de inrichting. Wasmachine en condensatie droger zijn beschikbaar aan de ingang van het appartement. Lakens, handdoeken, strijkplank en strijkijzer ter beschikking.

Het verbruik van gas, water en elektriciteit zijn inbegrepen in de prijs tot een bedrag van 15 euro/week/persoon, meerverbruik is als supplement betaalbaar.

Geschikt voor een verblijf van 1 tot 4 personen. (nota indien 3 of 4: gezien de situatie van de bedden lijkt het aangewezen dat de personen elkaar kennen)

vorige - volgende

Foto's
360°view
     
Dynamic Office 2009 - Terms and conditions - Huurmodel